Varför mig

Har du något foto i mobilen som du gärna skulle vilja förstora och hänga upp hemma – Men du vet inte om kvalitén duger? Eller har du fångat det perfekta ögonblicket, men bilden känns exempelvis för mörk? Jag printar inget om jag känner att att slutresultatet inte blir bra nog. Och ibland krävs bara lite jobb med en bild för att den ska bli bättre.

Eller har du kanske tänkt beställa en girlang eller poster till barnrummet av mig? Passa då på att beställa utskrift av fotot på barnen, familjen, hunden eller vad du än har för fin bild som gömmer sig i telefonen eller datorn där hemma!

Övrig info

Jag printar på fotopapper med matt yta som ger mättade bilder med perfekt tonomfång – i färg eller svartvitt.

Har du önskemål om att lägga till exempelvis en text eller kanske en ram till bilden är detta inga problem. Foto till studentskylten och eventuell text är också något jag kan fixa! Dock så får ni fixa skivan/kartongen som fotot ska fästas på själva.

Allt “extra” som ex. en text under bilden blir det även tillägg på i priset. (Tillägg från 50:-) Detta för vi alltid en diskussion om såklart.

Beställa

Kontakta mig via formuläret som finns i “Kontakt & Beställ” i menyn, eller tryck på “Beställ här” knappen lite högre upp på denna sidan så kommer du till samma formulär. Skriv ner vad du önskar printa, eller dina tankar och funderingar om de foton du har. Foton skickas till mig efter att jag återkopplat, sen tar vi allt därifrån efterhand.

ProduktStorlekStyckpris
Matt fotopapper (A5)14,8x21 cm89 kr
Matt fotopapper (A4)21x29,7 cm149 kr
Matt fotopapper30x40 cm209 kr
Matt fotopapper40x50 cm269 kr