om min ateljé

Jag och mitt kontor/ateljé finns i Mellerud – Dalsland, och det är här jag skapar, printar, packar och skickar era ordrar. Beställningar sker via denna hemsidan, men självklart tar jag emot besök i ateljén om man vill kika förbi. Kontakta mig för mer info om det!

vem jag är

Sofia Erving heter jag, och det är jag som ritar, formger och målar allt ni ser i webbshoppen. Uppvuxen i samma lilla ort som jag nu bor i med min man och två barn. Jag tog mig allt utanför kommungränsen några gånger där efter skolan, hela vägen till andra sidan jorden ett helt år faktiskt. Sen försökte jag mig på att lära mig dricka whisky i Skottland ett annat år. Allt för att senare inse att det är faktiskt inte så tokigt att bo här hemma i Mellerud ändå.

Jag har hela livet älskat att skapa, det är det som ger mig ro i kroppen. Konsten har dock varit väldigt frånvarande i vissa perioder, och det på grund utav olika vägval i livet jag gjort. Men nu testar jag de kreativa vingarna på riktigt, och hoppas att ni vill följa mig på vägen.

Enjoy!