Gör en beställning

För att göra en beställning fyller du i info här nedan. Längst ner i “Din fråga eller beställning” skrivs produktnamn, antal och eventuellt storlek på den eller de produkter du vill beställa. Skriv med ditt mobilnummer samt adress. En orderbekräftelse kommer sedan att skickas till din mail för godkännande. – Se betalningsinfo.

Betalning görs via swish efter att orderbekräftelse erhållits via mail (kolla skräpposten om det dröjer allt för länge). Betalningen är även ett godkännande av att ordern är korrekt. Därefter packas och skickas ordern via Postnord. Kvitto bifogas i paketet.

Betalningsmöjlighet via faktura görs endast med företag.

Paketen skickas spårningsbara med Postnord. Frakt tillkommer, och den baseras på storlek på order (min 29:- max 59:-)

Vid beställning av Canvastavlor blir fraktpriset högre och varierar beroende på storlek och fraktsätt. Detta diskuteras mellan mig och kund vid beställningstillfället. 

Ångerrätt 14 dagar från den dagen du tar emot varan.

Vid retur/reklamation betalas pengar tillbaka när jag fått tillbaka varan och kontrollerat dess skick – Detta görs så snart som möjligt, men senast inom 30 dagar.  Fraktkostnad får kund själv stå för vid en retur. 

Canvastavlor tas ej i retur på grund av eventuella fraktskador som kan uppstå på vägen tillbaka till mig. Vid reklamation kontakta mig via sofia@sedesign.se

Jag tar ingen retur på fotografier jag printat på beställning eller andra specialtillverkade varor. Vid eventuell reklamation kontakta mig via sofia@sedesign.se

Leveranstiden är 2-10 vardagar från det att betalning erhållits. Och jag levererar för tillfället enbart inom Sverige – kan i vissa fall även leverera till Norge efter överenskommelse.

Det finns bara jag i mitt lilla företag, och jag jobbar ca 4 dgr i veckan. Detta innebär att det ibland kan ta några dagar innan ett ordererkännande trillar in i din mailkorg (ha koll i skräpposten också).

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel. Samtliga priser är inklusive moms.

Färgåtergivning – Färger kan variera från bildskärm till bildskärm. Färgen på trycket/produkten kan alltså vara lite annorlunda från färgen på skärmen.

Information som du ger till mig – Om du genomför ett köp hos mig samlar jag in och sparar följande information.

  • Ditt för- och efternamn
  • Din leveransadress
  • Din e-postadress
  • Ditt telefonnummer
  • Eventuell faktureringsadress

Jag behöver ditt namn och din adress för att kunna posta din beställning till dig. Via din mail får du orderbekräftelse, besked om din beställnings orderstatus, tex när den är skickad. Ibland får du även leveransbesked på SMS. Telefonnumret behövs även ifall jag inte når fram till dig på mailen eller vid eventuella frågor om en personlig beställning.

När du gör ett köp så godkänner du att jag sparar dessa uppgifter om dig

Skicka ett meddelande