| | |

Då kör vi!

Dagens inlägg kommer innehålla lite lätt information och tankar om hemsidan. Min vision är att använda bloggen för att visa er vad jag pysslar med och berätta om saker som händer och kan vara på gång.

hemsidan

Här är platsen där ni kan beställa mina produkter och min konst! Men då allt detta är nytt för mig är jag också lite försiktig i starten. Ni kommer inte att kunna lägga produkter i någon kundkorg nu i början, utan det får bli en något mer manuell beställning via mitt kontaktformulär. Men det är inga konstigheter egentligen, bara liiite mer skrivande – in och läs på “Kontakt/Beställ”!

Mer info..

När ni kikar runt så ser ni att det är lite olika saker jag gör. I nuläget är det mest produkter som är inriktade för barn och barnrum. Posters/prints och dekorationer, även lite kort och etiketter. Men tanken är att det ska bli mer av saker som passar till hela hemmet. 

Jag säljer även akrylmålningar på canvas, och kommer ha prints att erbjuda på de flesta av dem också. Under fliken vid produkter är allt upplagt i lite olika kategorier. Jag hoppas att jag ska lyckas hålla ihop allt så det inte blir för spretigt.

I mån av tid och förmåga kommer jag även ta emot beställningsjobb av tavlor och prints. Några av de prints ni ser i shoppen är skapade efter kunds önskemål och har sedan blivit en del i produktfamiljen. Många gånger är det ju NI som ger mig idéer och inspiration!

Häng med mig på resan och lämna gärna avtryck i kommentarsfältet! 

Det är via Instagram som uppdateringar om nya blogginlägg och annat kommer att visa sig mest tänker jag. Att signa upp för nyhetsmail är inget som går att göra än. Så glöm inte att ge min insta lite extra kärlek i form av likes eller kommentarer, så att jag kommer upp i era flöden! Och följ mig såklart!!

<3 Sofia

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *