| |

Prints, tavlor och dekorationer

Nu har det snart gått två veckor sen jag släppte sidan, och reaktionerna har bara varit positiva vilket jag tackar er alla så mycket för. Att få pepp och snälla kommentarer är verkligen vad jag behöver!

Jag är så glad att få möjligheten att göra detta! Dock har jag inte så mycket att skriva om än känns det som. Jag printar posters, fixar med beställningar, gör lite utveckling av både produkter, lager och ateljén, målar vidare lite på en akrylmålning som stått halvfärdig ganska länge..  Lite av varje helt enkelt, men ändå hör allt ihop 🙂

Eftersom att det inte finns så mycket mer att berätta just nu, så tänkte jag att ni kunde få kika på en filmsnutt när jag fixar med detaljer på akryltavlan jag jobbar med just nu (den som stått halvfärdig länge).. Enjoy the moment

Hoppas att ni vill kika in igen när nästa inlägg kommer! 

//Sofia <3

2 Kommentarer

  1. Så impad av dig vännen. Det är så roligt att se allt du skapar och wow vilka tavlor m.m du gör 🥰. Stort lycka till med din ateljé. Många kramar från mig ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *